آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی
سرخط خبرها

۶ توصیه غذایی برای درمان آرتروز زانو

  • کد خبر: ۹۳۳۳۸
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
۶ توصیه غذایی برای درمان آرتروز زانو
امروزه به خاطر تغذیه‌های نامناسبی که بسیاری از ما انجام می‌دهیم و رژیم‌های غذایی نامناسبی که می‌گیریم امکان مبتلا شدن به بیماری‌های مختلف بسیار شده است. افراد بسیاری هستند که از بیماری‌هایی همچون درد مفاصل و غضروف‌ها مدام شکایت دارند و بر این باور هستند که بیماری‌هایی همچون آرتروز درمانی ندارد. ما در این مطلب می‌خواهیم به شما بگوییم با یک رژیم مناسب چگونه می‌توانید از مبتلا شدن به آرتروز پیشگیری کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، گرچه رژیم غذایی خاصی برای درمان آرتروز زانو وجود ندارد، اما اگر رژیم غذایی سالم و هوشمندانه‌ای داشته باشید، می‌تواند وزنتان را کنترل کنید، عضروف‌سازی را در بدنتان تقویت کنید و از التهاب بکاهید.

این توصیه‌های ساده می‌توانند به حفظ سلامت زانوهایتان کمک کنند:

۱- کالری اضافی‌تان را کم کنید

کم کردن اضافه وزن‌تان با کاهش کالری‌های دریافتی می‌تواند فشار وارد آمده بر زانویتان را کم کند. برای کاهش کالری‌های دریافتی‌تان، غذا را در وعده‌های کوچکتری بخورید، از مصرف غذا‌ها و نوشیدنی‌های شیرین‌شده پرهیز کنید و مقدار زیادی غذا‌های گیاهی بخورید.

۲- میوه و سبزی بیشتری بخورید

میوه‌ها و سبزی‌های تازه حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان هستند که به حفاظت سلول‌های بدن شما در برابر عوامل آسیب‌رسان کم می‌کنند. برخی از آنتی‌اکسیدان‌هایی که در میوه‌ها و سبزی‌های مانند سیب، پیاز، پیازچه و توت‌فرنگی یافت می‌شوند، التهاب و درد مفصل را کاهش دهند.

۳- چربی‌های اومگا-۳ به رژیم غذایی‌تان بیفزایید

چربی‌های اومگا-۳ می‌توانند به تسکین درد مفصل و کاهش سفتی صبحگاهی آن کمک کنند. این چربی‌ها التهاب را در بدن کاهش می‌دهند. یک راه افزودن این چربی‌ها به رژیم غذایی‌تان مصرف دو وعده ۱۰۰ گرمی ماهی‌های چرب در هفته است. ماهی‌های سالمون، تون، ساردین، قزل‌آلا و شاه‌ماهی از جمله منابع غنی اومگا-۳ هستند.

۴- به جای روغن‌های دیگر از روغن زیتون استفاده کنید

یک بررسی نشان داده است که ترکیبی در روغن زیتون به نام «اولئوکانتول» دارای همان اثرات ضدالتهابی است که دارویی مانند ایبوپروفن دارد. هر چه رایحه روغن زیتون قوی‌تر باشد، این ماده در آن بیشتر است. برای اینکه افزودن روغن زیتون باعث افزایش کالری دریافتی‌تان نشود، از آن به جای چربی‌های دیگر استفاده کنید.

۵- مقدار زیادی ویتامین C مصرف کنید

ویتامین C یک عامل کلیدی در سلامت مفصل است، چرا که به ساختن کلاژن و بافت همبند در آن کمک می‌کند. از جمله منابع غنی این ویتامین می‌ةوان به مرکبات، فلفل قرمز، توت فرنگی، کلم معمولی، کلم براکلی و کلم کیل اشاره کرد. میزان دریافت توصیه‌شده این ویتامین برای زنان ۷۵ میلی‌گرم در روز و برای مردان ۹۰ میلی‌گرم در روز است.

۶- از پختن غذا در در دما‌های بسیار بالا پرهیز کنید

در گوشتی که در دما‌های بالا پخته شده باشد، ترکیباتی تولید می‌شود که باعث افزایش التهاب در بدن می‌شوند. این ترکیبات را «فراورده‌های نهایی گلیکاسیون پیشرفته» (AEG) می‌گویند. این ترکیبات با بیماری‌هایی مانند آرتریت یا التهاب مفصل، بیماری قلبی و دیابت ارتباط دارند.

برای کمک کردن میزان دریافتی این ترکیبات باید میزان مصرف گوشت کباب‌شده، سرخ‌شده، مایکروویوشده و جوشانده‌شده را کاهش دهید. محدود کردن مصرف مواد غذایی آماده و فراوری‌شده هم که اغلب در دما‌های بالا پخته شده‌اند، سودمند است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->